Zeotrex / Zeoliter
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Zeotrex / Zeoliter i gruppen Naturliga Kosttillskott / Medical Medium  hos ClearLife.se (10632)
Zeotrex / Zeoliter
Zeotrex / Zeoliter

Zeotrex / Zeoliter

469 kr
Köp 2 st eller fler för 446 kr/st
Zeotrex är ett vetenskapligt formulerat extrakt av som kombinerar zeoliter och specifika ekologiska örter som koriander, persilja, alfalfa, brännässla, fulvussyra och shilajit. Den går bra att använda utan att ta ledigt eller behöva passa speciella tider. Glasflaska med pipett på 29.6 ml - som räcker i 15-30 dagar beroende på dosering. 

Antal: 

Snabb leverans!

Gratis rådgivning här!    

Leveranstid:
Artnr:
10632
Info Omdöme Tipsa en vän Dela
Vad är Zeotrex?


Zeotrex är en vetenskapligt formulerad, helt naturligt kosttillskott baserad på naturliga näringsämnen och örter. Den innhåller zeoliter, ekologisk koriander, ekologisk persilja, ekologisk agaricussvamp, ekologisk alfalfa, ekologisk brännässla, fulvussyra och shilajit.

Historien om Global Healing Centers örtblandningar baseras på Dr. Groups forskning. Han fann att sjukdom orsakas när kroppen blir förorenad med gifter och den inre självläkande mekanismen avtar. Således började han sin strävan efter att skapa den mest kraftfulla växtbaserade produkter han kunde.

Ordet Spagyrex används för att beskriva en process för en beredning av örter i ett elixir som bidrar till hälsa. Dr. Group tog denna ursprungliga teknik och kombinerade med avancerad vetenskap och skapade Spagyrex®processen, en revolutionerande, flerstegs alkemi och processteknik som följer principen att separera och rekombinera alla delar av en ört för att skapa ett mycket kraftfullt och lättupptagligt elixir.


Zeotrex:

  • Kombinerar zeoliter och specifika örter.
  • De klinoptilolitiska zeoliterna kommer från lera som är skapade från vulkaniska jordavlagringar.
  • Går bra att använda utan att ta ledigt eller behöva passa speciella tider.
  • Kräver inte att du blandar till och dricker illasmakande drycker.
  • Innehåller inte tillsatser, konserveringmedel, genmodifierade ämnen eller fyllnadsmedel.
  • Vegan, Halal och Kosher certifierad.
  • Inga djurförsök har använts vid framtagandet av produkten.


Zeotrex 30-dagars kur:

Vi rekommenderar att starta med en 30-dagars kur för att sedan avgöra om du uppnått ett tillfredsställande resultat. Om du fortfarande har problem och/eller kan mäta skadliga nivåer av tungmetaller i hår, blod eller urin rekommenderas 10 dagars paus och sedan ännu en 15-dagars period med Zeotrex.


Dosering vuxna, varje dag under en 30-dagars period:


Skaka flaskan väl och droppa sedan 20 droppar i lite vatten eller direkt i munnen (håll i munnen i 30 sek, svälj). Inta detta det första du gör på morgonen på fastande mage. Du kan själv välja om du vill ta 20 droppar en gång om dagen eller två. Flaskan räcker i 15-30 dagar beroende på dosering. 


Under perioden är det en fördel att äta rent; gärna mycket råkost, groddar, surkål och sjögräs. Som tillskott kan även Chlorella vara värdefullt för att stödja kroppen ytterligare.  Även svettning (i bastu och genom motion), samt frisk luft och vila är viktigt för att få så bra resultat som möjligt. 

Innehåll flaska:
Glasflaska med pipett på 29.6 ml - räcker i 15-30 dagar beroende på dosering.

Innehåll per 20 droppar: 1 ml blandning av: Zeoliter (klinoptilolitiska zeoliter från lera från vulkaniska jordavlagringar), en kollodial blandning av följande örter: ekologisk koriander, ekologisk persilja, ekologisk agaricussvamp, ekologisk alfalfa, ekologisk brännässla, Fulvussyra, Shilajit.

Ingredienser: Zeoliter (naturlig substans som formas i jorden mellan lager av vulkanisk aska), ekologisk koriander, ekologisk persilja, ekologisk agaricussvamp (naturlig ört), ekologisk alfalfa, ekologisk brännässla, Fulvussyra, Shilajit, vegetabiliskt glycerin, renat, ph-balanserat vatten.


Notera:
Ej för för barn. Konsultera med näringsterapeut eller läkare om du är gravid eller ammar, eller har andra frågor kring användande av produkten. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Kosttillskott bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras torrt och utom räckhåll för barn.


Tillverkare: Global Healing Center, USA.

Se fler varor

Selenium - Selentillskott
Selen är en viktig spårmineral som stöder en sund kropp på många s&aum...
269 kr
Latero-Flora
Latero-Flora är av den speciella stammen "Brevibacillus Laterosporus", som är en bakteri...
279 kr
Allertrex
Global Healing Center´s Allertrex är en ekologisk/vildskördad premium blandning i ...
329 kr
Tulsi / Helig Basilika
Global Healing Center´s Tulsi, även kallad Helig Basilika är ett raw, ekologiskt &...
259 kr