Sophi vattenbaserat nagellack
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Blogg/Aktuellt

Recension Sophi vattenbaserat nagellack.

Jag prövade att följa alla 4 steg man bör göra när man vill måla naglarna med Sophis nagellack.

Vad är speciellt med Sophi?

  • Sophi är ett vattenbaserat nagellack fritt från formaldehyd, toluen, ftalater, bisfenol A, etylacetat och aceton. Nagellacken (färgerna) innehåller: vatten, akrylatsampolymer och neemolja (melia azadirachta). Inget annat.
  • Luktar mycket lite och är allergivänligt.
  • Säker att använda under graviditet.
  • Veganvänligt och ej testat på djur.

När jag öppnade flaskorna måste jag säga att jag blev förvånad över hur lite dom doftar jämfört med konventionellt nagellack. stort plus! Det ska torka till en hård, slitstark yta om man följer de fyra stegen. Och ja, det gjorde det verkligen! Det var enkelt och tog mindre tid än vad jag först troddde att måla naglarna i fyra steg, vilka är då stegen?

Steg 1: Applicera ett tunt lager av primer/sealer och lår torka i luften.
Steg 2: Applicera några (2-3 ggr) tunna lager av valfri färg, blås gärna med hårtork mellan applikationerna så varje lager torkar.
Steg 3: Applicera shine. Låt torka, gärna med hårtork.
Steg 4: Applicera primer/sealer igen och låt torka, gärna med hårtork.

Jag var för lat att blåsa med hårfön och gjorde utan det och det gick mycket bra. Det jag la märke till var; jag tyckte det räckte med 2 lager färg men tror detta beror på vilken färg man väljer. Jag tyckte Shine var ganska tjock och man behövde mycket lite, om jag tog för mycket rann det till en klump på nageln. Så där skulle möjligtvis hårtorken vara ett plus. Efter jag följt alla steg såg det toppen ut och efter 5 dagar fotade jag mina naglar och under kan du se hur det såg ut. Efter 6-7 dagar bör man avlägsna det med en remover för vattenbaserade nagellack. Om man låter dte vara för länge blir det svårarare att får bort, det har jag märkt med alla vattenbaserade nagellack. Om du vill använda Sophis färger på tånaglarna behövs ingen under/överlack. Det räcker med färgen och det sitter rikgit bra.

Har du frågor? Maila till oss på info@clearlife.se

Vänligen Rahima

2017-09-08 @ 16:25:44