Växtbaserad Chokladmousse - hur enkelt som helst!
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Blogg/Aktuellt



 
Recept:
2 mogna avokados
5 msk carobpulver
2 krm vaniljpulver

Fruktspett:
2 skivor kiwi
4 små bitar vattenmelon
2 träspett

Garnering:
Färsk mynta

Lägg avokado i en mixer tillsammans med carob och vanilj och mixa slätt.
Trä frukten på spett
Servera!

Receptet kommer från matbloggaren och receptkreatören Sophie Cronquist som driver bloggen ekofilosophie.com, en recept- och inspirationsblogg med fokus på lågkolhydratkost och hälsa. Hennes mat är färgstark, fräsch och fantasifull.
 
Fokus ligger på ren mat utan tillsatser och med sparsamt användande av mejeriprodukter. Hon har nu debuterat som kokboksförfattare med sin bok Matfilosophie – njutbar, färgstark & variationsrik lågkolhydratkost. Idus förlag (www.idusforlag.se/matfilosophie).
 
I kokboken finns rätter som passar till både fest och vardag. Recepten är influerade av andra matkulturer men har också sina rötter i svensk husmanskost. Låt dig inspireras av färgstarka förrätter, variationsrika varmrätter och njutbara efterrätter. Sophies härliga recept visar att lågkolhydratkost är så mycket mer än gräddsåser!



2017-12-17 @ 00:00:00