Jade Yogamatta Recension
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Blogg/AktuelltFitnessfia.com har en inspirerande blogg om träning & hälsa. Klicka på bilden om du vill läsa en bra och utförlig recension om Jade yogamatta som vi är glada att få sälja.

Jade är en miljövänlig yogamatta tillverkad av naturgummi; en förnyelsebar resurs som tappas direkt från gummiträd. Jade mattor görs med öppna celler av naturgummi som ger mattan halkfri yta. Mattan har en slitstark och mycket bra "sticky"-förmåga. Jade är tillverkad av naturgummi,  som är en förnyelsebar resurs som tappas direkt från gummiträd (som lönnsirap) och innehåller ingen PVC eller annan syntetisk gummi. Genom sitt samarbete med "Trees for the Future" planterar Jade ett träd för varje matta såld

JadeYoga från USA har åtagit sig att göra världens bästa, mest miljövänliga yogamattor. Jade är tillverkad av naturgummi; en förnyelsebar resurs som tappas direkt från gummiträd (som lönnsirap). Deras mattor innehåller absolut ingen PVC eller andra skadliga ämnen. Genom sitt samarbete med 'Trees for the Future' planterar Jade ett träd för varje matta såld för att på så sätt ge tillbaks till naturen. Deras yogamattor är kända för sitt optimala grepp och är favoriter hos många yogautövare världen runt.
2018-01-24 @ 09:09:33