Nytt Varumärke - Terranova
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Blogg/Aktuellt
 
Terranova grundades 2008 av Stephen Terrass, f.d. teknisk direktör för Solgar kosttillskott i Storbritannien. Stephen är en av Europas ledande auktoriteter inom naturmedicin, med särskild inriktning på örtmedicin och botanisk vetenskap. Under sin 34 år långa karriär i närings- och örtmedicin har Stephen hållit mer än 450 föreläsningar i 19 länder och har varit en återkommande gästföreläsare inom näring och naturläkemedel på högskolor. Stephen är också författare till åtta böcker.Terranovas tillskott är naturliga, växtbaserade, veganvänliga, glutenfria och alltid etiskt producerade.
Alla växter och örter kommer från ekologiska odlingar. Alla Terranovas produkter är fria från tillsatser; inga konserveringsmedel, inga bindemedel och inga sötningsmedel. Ursprungslandet är England.Deras PhytoFRESH system
betyder att de flesta örterna och växterna är frystorkade, vilket bevarar deras bioaktivitet. I praktiken motsvarar en frystorkad växt en nyplockad, med den enda skillnaden att all vätska är borta. Phytofresh är en metod där man direkt efter skörd fryser ner den färska plantan, frukten eller örten till mycket låg temperatur. Därefter frystorkas materialet med en unik metod som tar bort 100% av allt vatten. Terranovas mörka glasburkar bevarar innehållet fräscht och de kan återvinnas.

 
Deras unika synergisystem Magnifood möjliggör att de förhållandevis lågdoserade ämnena (vitaminer & mineraler) blir flera gånger effektivare än traditionella kosttillskott. Magnifood är en synergi-blandning bestående av färskt, frystorkade och ekologiskt odlade växter. Blandningen är unikt framtagen för varje produkt som en tillsatts (40-60% av kapsel volymen) för att skapa en rejäl ”magnifikation” av effekten på de övriga näringsämnena i produkten. Magnifood tjänar som en synergist, och ger således bättre upptag, biotillgänglighet och effekt av produktens näringsämnnen. Det ger även ett brett utbud av fytonäringsämnen.

Du hittar dessa fantastiska produkter här.

2018-05-06 @ 00:00:00