ClearLife planterar träd i Afrika
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Blogg/Aktuellt


Fotograf: Marcus Lundstedt. Foto: Plant belonging to Samson and Lilian Ochieng 


På Clearlife är vår stora passion att hjälpa människor till ett hälsosammare liv, och vi ser "Green Weekend" som en möjlighet att erbjuda just det - fast till ett lägre pris än vanligt. Vi ser även Green Weekend som en möjlighet att bidra till människors välmående utanför Sverige, därför har vi valt att plantera träd i Afrika.


Under Green Weekend planterar vi tillsammans träd! 


För varje order som läggs under perioden 23-26 november hos oss på ClearLife.se så kommer vi plantera ett träd i Vi-skogens verksamhet i östra Afrika. Dessutom kommer vi att plantera ytterligare ett träd för varje 1000 kr du handlar för. Genom trädplantering och utbildning bekämpas både fattigdom och klimatförändringar! Det tycker vi är en givande Green Weekend för alla, både planeten, människor och djuren!


Vi-skogen är en svensk biståndsorganisation som sedan 1983 planterar träd i Kenya, Rwanda, Uganda och Tanzania. Fyra länder som är hårt drabbade av avskogningen och som under många år levt med dess förödande effekter för både människor och natur. De människorna Vi-skogen riktar sitt arbete mot tillhör världens mest utsatta, och är de som även drabbas mest av klimatförändringar som kraftiga regn och lång torka. Läs mer om Vi-skogens arbete här.


2018-11-23 @ 00:00:00