Tre dagliga vanor som gör dig friskare
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Blogg/Aktuellt

Det finns saker vi gör varje dag som kan stödja vår hälsa. Vi på kontoret har några favoriter som vi gärna vill inspirera dig med. Här är tre enkla vanor som gör stor skillnad i vår vardag:


Aromaterapi


Vi älskar vår Humio luftfuktare med aromafunktion. Den står på nästan varje dag här på kontoret och även hemma - speciellt på vinterhalvåret då luften inne kan bli torr och irriterande för både luftvägar och hud. Vi använder gärna pepparmynta på dagen (uppiggande) och lavendel på kvällen (avslappnande). Vi tycker att dessa dofter påverkar humöret och stämningen i rummet på ett subtilt och rogivande sätt.
Färsk juice


Levande återfuktning, vitaminer och mineraler direkt från naturens skafferi i form av färsk juice är något det bästa vi kan göra för vår hälsa i våra ögon. Vi försöker att få i oss en grön juice varje dag och har utvecklat lite av ett ”beroende” av den närande känslan som detta "elixir" ger. Varje morgon dricker vi själva minst 50 cl sellerijuice. Vi erbjuder flera olika juicemaskiner och det kan vara svårt att välja, hör av dig till oss om du har frågor.


Torkade nötter, frön & frukter


Mikael, vår VD, använder sin torkugn flitigast av oss alla och har alltid ”aktiverade” nötter och frön hemma, dvs blötlagda och sedan torkade nötter/frön vilket gör dem mer lättsmälta och dessutom godare. Ett annat sätt att använda torkugnen är att göra plättar eller burgare av rester från juicemaskinen (klicka här för att se ett smaskigt recept).

I den här filmen kan du se hur enkelt det är att använda en torkugn:
2019-02-24 @ 00:00:00