Våra favoriter - Hälsoprodukterna vi använder varje dag
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Blogg/AktuelltDå och då får vi frågan om vilka produkter vi själva använder. Svaret är att vi har prövat och älskar ALLA våra produkter. Men givetvis har vi våra favoriter, som vi återkommer till igen och igen. Det är väldigt svårt att välja ut bara några stycken eftersom vi har ett så brett sortiment med allt från studsmattor, städprodukter och hårvård till kosttillskott och superfoods.

Men idag har vi pressat alla här på kontoret att göra en topp 3 för vilka produkter vi gillar mest just nu, samt hur vi använder dem!


Tom


1. Bellicon Studsmatta. Kan inte leva utan denna. Studsar 5-10 minuter på morgonen samt mellan arbetspass på kontoret. Helt underbar uppfinning!

2. C-vitamin från Vimergy. Det kan vara lätt att missa hur bra det är med den enkla C-vitaminen. Jag har nyligen återupptäckt det och tar just nu 2-3 kapslar varje dag av denna.

3. Dulse - just nu använder jag dulse i nästan all matlagning. I soppor, grytor och t.o.m. vissa smoothies. Ger en härlig umami och kan användas istället för salt.


Rahima


1. Vermont Soap skummande tvål - för det är den mest underbara tvål att tvätta både händer och kropp med. Och så doftar de så gott och är både ekologiska och veganvänliga, med det renaste innehåll jag någonsin sett i en skummande tvål. De är verkligen tillverkade med kärlek. Jag använder den varje dag i duschen.

2. 100% Pures Vitamin C serum - för jag älskar känslan på huden på kvällen. Det känns som den motverkar både fina linjer och åldrande. En superprodukt!

3. Just nu inom kosttillskott är mina favoriter 3 stycken: Biosuperfood F3, Dr Mercola´s Berberine MicroPQQ samt Garden of Lifes Q10, för de känns som de ger mig en rejäl skjuts till mitokondrierna på cellnivå. Och det kan behövas när man fyller 50 år =). Jag tar dom alla 3 på morgonen.

Adam


1) Dragon Herbs Shilajit - Upplever att jag blir mer skärpt och får riktigt bra med energi under hela dagen.

2) Perfect Food Energizer Juice - Juicepulver från Garden of Life. OM jag får en dipp under dagen, så dricker jag lite juice och är på topp igen! Bättre än kaffe!

3) Omniblend - Fantastiskt prisvärt verktyg att ha hemma. Använder denna varje dag för att göra smoothies, RAW-kakor, såser osv.

4) Aubrey Organics Chia Detangler - Fantastiskt produkt för tovigt hår! Har räddat mig många gånger och sparat massor av timmar.


Mikael


1. Vimergy Korngräsjuicepulver - Dricker varje morgon så fort jag vaknat, samt ytterligare en shot innan middagen.

2. SPORT Proteinpulver från Garden of Life - Efter träning som belöning och feststämning. Ingår i min post-workout-wondercream. Blanda 0,5 dl Proteinpulver, 0,5 dl Chia och 0,5 dl Hampafrö skalat. Låt gärna chiafröna ligga i blöt ca 30 min innan mixning.

3. Sedona Express Torkugn. Går varm hemma hos mig varje vecka. Jag vill alltid ha aktiverade fröer och nötter till hands, samt gör gärna raw burgare och annat gott av färska grönsaker, örter och chiafrö.


Aeneas1. Four Sigmatics Chaga/Ginseng Elixir - Dricker när jag behöver lite extra energi. Blandar med havremjölk eller mandelmjölk så att smaken inte blir så besk. Perfekt när man vill sitta uppe och jobba eller läsa på kvällen.

2. Aubrey Organics Everyday Basic Cleansing Cream - Använder varje morgon och kväll. Har en krämig konsistens som gör att man känner sig återfuktad och mjuk istället för stram. Ger en fantastiskt fräsch känsla i ansiktet tack vare mentolen som kyler ner.

3. Akamuti Kroppskräm Island Flower - Använder den efter varje dusch för att återfukta kroppen. Räcker länge tack vare att den är så dryg. Passar extra bra på vintern eftersom att den är så fet.

2019-03-31 @ 00:00:00