Vad önskar sig far?
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Blogg/AktuelltVem vill du uppmärksamma på fars dag nu på söndag?


Har du någon pappa i din närhet som du vill uppskatta lite extra? Här är lite idéer och tankar från oss på vad som kan vara uppskattat av pappor i alla åldrar.

Hudvård & skäggvård

Att lägga resurser på fina produkter för huden, håret eller skägget är något som många män ofta inte gör - därför kan det vara extra uppskattat att få en bra rakkräm, hyvel eller ett bra schampo i present.

Tillskott speciellt för män

Mäns kroppar fungerar lite annorlunda än kvinnors och specifika näringsämnen och örter kan ge det där lilla extra stödet för både hormonbalansen, prostatahälsa och allmänt välbefinnande. Här är några idéer på fina tillskott för pappor:

För pappor som gillar att träna

Om du känner en pappa som gillar träning så kanske ett naturligt proteintillskott, fina bars eller BCAA-tillskott vara en fin present. Eller varför inte vår absoluta favoritprodukt när det kommer till att hålla igång vardagsmotionen på kontoret eller hemma i vardagsrummet: en Bellicon studsmatta som håller livet ut (och kan användas av hela familjen)!

Andra idéer som pappor kan må bra av

Det allra mest uppskattade kanske inte är en fysisk present, utan en gemensam upplevelse? Vi spånade lite här på vad vi själva skulle uppskatta att få av någon i vår närhet och kom fram till att några saker som kanske inte är typiskt manligt; men som skulle vara jättekul att göra tillsammans med någon vi älskar - eller varför inte med vår egen pappa!

  • Yogaklass - gärna med avslappning i fokus.
  • Andningsövningar, pranayama eller varför inte Wim Hof-metoden?
  • Någon typ av känlomässigt arbete där vi får möjlighet att dela med oss av vårt inre på ett nytt och kanske ovanligt sätt.
  • Dansworkshop - frigörande dans, tango eller något annat som kan utmana oss pappor.

Vi önskar alla pappor en underbar vecka och dag!

- Teamet på ClearLife.se
2019-11-03 @ 01:00:00