En Green Week För Alla
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Blogg/Aktuellt


På Clearlife är vår stora passion att hjälpa människor till ett hälsosammare och mer hållbart liv. Vi ser Green Week som en möjlighet att erbjuda just det - fast till ett lägre pris än vanligt.

I vårt sortiment hittar du bara de allra bästa produkterna inom kosttillskott, naturlig skönhet, hälsokost och hem. Allt är av högsta kvalitet, fritt från skadliga kemikalier, till 99% veganskt, helt cruelty free och i största möjliga mån ekologiskt.

Genom att rabattera dessa produkter under Green Week hoppas vi kunna inspirera människor till att byta ut miljö-, djur-, och hälsoskadliga produkter mot naturliga alternativ.

Dessutom vill vi dra vårt strå till stacken och kompensera för en del av alla de utsläpp som orsakas av årets största konsumtionsvecka.

För varje order som läggs under perioden 25 november - 2 december hos oss på ClearLife.se kommer vi därför att plantera ett träd.
Dessutom planterar vi ytterligare ett träd när du handlar för över 1.000 kronor.

Genom trädplantering bekämpas både fattigdom och klimatförändringar! Det tycker vi är en riktig Green Week för både människor och naturen.

Glad Green Week önskar vi på ClearLife!

2019-11-24 @ 21:47:14