Guide: Så sätter du intentioner för det nya året
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Blogg/AktuelltDe flesta av oss skriver en att-köpa-lista när vi går till affären, eller en att-göra-lista när vi går till jobbet. Det är för att försäkra oss om att vi får gjort eller köpt allt vi behöver den dagen. Men hur är det med en “det-viktigaste-av-allt”-lista i ditt liv? Är det något som du skriver ibland?

Vi brukar ägna nyårsafton (eller dagen efter nyårsafton) till en väldigt enkel men kraftfull övning som kan göra stor skillnad i hur vi lever våra liv. Du kan göra den tillsammans med någon eller själv.

Det var till exempel genom en sådan här process som ClearLife.se tog form ett nyår för 10 år sedan. Vem vet vad som kan hända härnäst i ditt liv?

Steg 1
Skriv ned 3-5 saker som du uppskattade med det gångna året. De bästa ädelstenarna från 2019 som du gärna ser mer av även i framtiden. Ta gärna lite tid och känn in dessa saker och vad de betyder för dig. Du kan givetvis skriva ner mer än 5 saker om du kommer på fler.

Steg 2
Ta nu en stund och fundera på varför dessa saker är viktiga för dig; hur livet skulle te sig om du satte dem lite mer i centrum det kommande året? Vad är det bästa som skulle kunna hända då?

Steg 3
Skriv ner 3-5 saker som du kan göra under det kommande året för att skapa mer av det du vill ha. Kanske handlar det om hälsa, relationer, ekonomi, resor, vad du arbetar med etc? Hur skulle du kunna ge dig själv och de omkring dig mer minnesvärda stunder detta nya år?

Spara den här listan någonstans där du kan se den, och ev. uppdatera den, regelbundet under det nya året. Om du vill och har tid så är ett fint tillägg att göra en “vision board” där du klipper, klistrar och målar en bild av hur du vill vara och vad du vill ha mer av i ditt liv.

Plocka det du gillar från den här artikeln och gör processen till din egen. Dela gärna med oss hur det går!

2019-12-29 @ 00:00:00