Leveranstid
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot


LEVERANSTID


Din order skickas inom 48 timmar från vårt lager (gäller vardagar) - sedan tar det vanligtvis Postnord eller DHL 1-2 dagar att leverera ett brev/paket men avvikelser förekommer beroende på var man bor. Om man bor i övre norra Sverige kan leverans ta upp till 4 dagar med post/DHL. Vissa varor som studsmattor, kläder och vissa köksmaskiner har längre leveranstid, det står då utskrivet under den gröna ”köpknappen”.

Paket som skickas med DHL eller PostNord MyPack hämtas alltid ut av kund vid närmaste service point/postombud. Mindre försändelser som skickas med Postnords varubrev kommer direkt i brevlådan men större varubrev, dvs. skrymmande varubrev hämtas på närmaste postombud. Brevbäraren avgör om ett paket eller brev är skrymmande.

LEVERANS FRÅN ANNAT LAGER

Studsmattor, kläder, presentkort och viss köksutrustning skickas separat från annat lager. Har du beställt något från de fyra kategorierna kommer produkterna skickas till dig i olika försändelser.

FRI FRAKT VID INKÖP OM 600 KR

Märk: Vi har fri frakt med Postnord varubrev upp till 1 kg. Över 1 kg med Postnord kostar frakten, om du önskar fraktfritt så erbjuder vi alltid fri frakt med DHL service point oavsett vikt. De köksmaskiner som väger över 2 kg (vilket är de flesta) skickas alltid med DHL service point (ej per post), detta har med regler för vikt och mått att göra.

Vänligen ClearLife.se

För mer viktigt information om din beställning, klicka här.