Leveranstid
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

TrustpilotFÖR VIKTIG INFORMATION OM DIN BESTÄLLNING KLICKA HÄR
LEVERANSTID


Din order skickas oftast inom 48 timmar från vårt lager (gäller vardagar) - sedan tar det vanligtvis posten eller DHL 1-2 dagar att leverera ett brev/paket men avvikelser förekommer beroende på var man bor. Om man bor i övre norra Sverige eller på mindre ort kan leverans ta upp till 3-4 dagar med post/DHL. Vissa varor som studsmattor och vissa köksmaskiner som är beställningsvaror har längre leveranstid, det står då utskrivet under den gröna ”köpknappen”.

Paket som skickas med DHL eller PostNords MyPack hämtas alltid ut av kund vid närmaste service point/postombud. Mindre försändelser som skickas med PostNords varubrev kommer direkt i brevlådan. Om den ryms/går in i brevlådan avgör postombudet, det är inget vi kan påverka. Större varubrev, dvs. skrymmande varubrev hämtas på närmaste postombud.

LEVERANS FRÅN ANNAT LAGER

Studsmattor, kläder, presentkort och varumärkena Vitamix och Blendtec skickas separat från annat lager. Har du beställt något från de kategorierna kommer produkterna skickas till dig i olika försändelser. Märk att de köksmaskiner som är stora skickas även de i egen försändelse, dvs en köksmaskin per paket, detta har med krav på mått och vikt hos PostNord och DHL.

FRI FRAKT VID INKÖP OM 600 KR

Märk: Om du önskar fraktfritt så erbjuder vi fri frakt med DHL service point oavsett vikt. De köksmaskiner som väger över 2 kg (vilket är de flesta) skickas alltid med DHL service point (ej per post), detta har med regler för vikt och mått att göra.

LEVERANS AV FÖRBESTÄLLDA VAROR

Förbeställda varor hamnar på samma orderbekräftelse och betalning. Leveranstid varierar, se enskild produkt. Vid frågor maila order@clearlife.se.

Vi önskar er en riktigt härlig dag!
Vänligen vi på ClearLife.seSparaSparaSpara