Om oss
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot


VÄLKOMMEN TILL CLEARLIFE
- din partner i skapandet av en hälsosam och hållbar livsstil!

Vilka är vi?

ClearLife.se är en online butik med hälsoentusiaster bakom, som erbjuder naturliga, ekologiska och högkvalitativa hälsoprodukter, till exempel kosttillskott, superfoods, raw food, hudvård, hårvård, köksredskap och träningsredskap samt andra produkter som är relaterade till optimal hälsa, för att förbättra livskvaliteten och främja avkoppling samtidigt som de bidrar till en mer hållbar värld.

Vår berättelse:

ClearLife grundades av Tom och Rahima efter att de träffades Ängsbacka Kursgård 2007. Företaget föddes ur deras kärlek. Både Tom och Rahima var frustrerade över bristen på högkvalitativa hudvårdsprodukter och ekologiska kosttillskott med rena ingredienser på den svenska marknaden tillbaka under år 2007. Det var ur detta djupa behov som de bestämde sig
för att börja importera produkter för egen användning. Under företagets början var de första produkterna lagrade och förvarade i lådor i deras eget vardagsrum.
Clearlife fusionerades med Mikaels webbutik (Rawfoodmiddagar.com) i december 2015 och behöll ClearLife-namnet för den nya expanderade butiken. Vad som föddes utifrån deras personliga behov hade senare utvecklats till en drivkraft för att dela dessa produkter med resten av världen. Som ett team beslöt sig Tom, Rahima och Mikael för att de skulle använda Clearlife som plattform, inte bara för att sälja produkter utan även för att stödja utvecklingen av hälsa och hållbarhet för Nordens befolkning.

Vårt uppdrag och våra värderingar:

Allt som vi gör på ClearLife är förankrat i våra värden och vår vision. Här är våra viktigaste drivkrafter:

Främja wellness som livsstil: Vi är en rörelse som definieras av en passion för att främja en livsstil och utbilda människor om ett hälsosammare och mer hållbart sätt att leva. Vår verksamhet är ett verktyg för att vi ska kunna erbjuda alla resurser, information och produkter som du behöver för att bygga en livsstil som är centrerad på hälsa. Vi vill utbilda och inspirera människor och inte bara sälja till dem.

Att göra skillnad och bidra till planeten: Vi vill hjälpa så många människor som möjligt att leva ett levande liv utan att förstöra planeten. Vi arbetar för hållbarhet och hälsa. På så sätt försöker vi skapa win-win-situationer för alla berörda. Oavsett om det är de kvinnor som gör sheasmör i Afrika eller för ett litet hälsoföretag i Sverige.

Balanserad och rättvis arbetsmiljö och ledarskap: Vår arbetskultur främjar avslappning och kreativitet och fokuserar på ekonomisk, social och ekologisk vinst. Vi styrs av våra ledord; tacksamhet, hälsa, lärande och utveckling. Vi ser bortom tävling och främjar samarbetsformen som stödjer varandra och skapar fördelaktiga relationer med alla i vårt näringsliv och i vårt samhälle.

Gemenskapsdriven: Vi vill förena hela hälsokulturen med alla världar för att uppnå gemensamma mål. Så om du föredrar rå mat, vego, växtbaserat, Paleo eller någon annan hälsosam livsstil eller är en mamma som bara vill mata sina barn med hälsosam mat, kan du vara säker på att hittar något för dig hos ClearLife.se. Alla, oavsett vad man föredrar, är välkomna!

Fem skäl till att du kan lita på ClearLife:

1. Vi tillhandahåller endast högkvalitativa produkter med rena ingredienser som vi noggrant valt ut.
Vi är extremt selektiva med de produkter som vi säljer på Clear Life så att du kan vara säker på att allt du köper på vår webbplats innehåller de renaste ingredienserna.

Du bör också veta att vi testar varje produkt (och inte bara förlitar oss på ekologiska certifieringar) för att säkerställa att produkterna levererar vad de lovar, inklusive att alla ingredienser är rena, naturliga och fria från skadliga ämnen. Du kan även lita på att inga människor eller djur har skadats i processen.
Våra produkter innehåller aldrig: propylenglykol, parabener, fenoxietanol, mineraloljor, polysorbat, bensen, formaldehyd, artificiella parfymer, 1,4-dioxan, triclosan, fluor, TEA (trietanolamin), DEA (dietanolamin), MEA (monoetanolamin), BHA / BHT, PEI, EDTA, PEG-laurat, tensider / tex-sulfater. natriumlauryletersulfater eller laurylsulfater (SLS / SLES / natriumlaurylsulfat), silikoner såsom. dimetikon, petrokemikalier, plast / ftalater, petrolatum, artificiella färger och dofter, silikater, skadliga konserveringsmedel, kocamidopropylbetain, genetiskt modifierade organismer (GMO), bisfenol A, ABP / djurrester eller djurförsök och andra potentiella hälso- eller miljöfarliga ämnen.

2. Att upprätthålla våra kunders förtroende är en av våra högsta prioriteringar:

Vårt löfte till er är att varje hälso- och kroppsvårds produkt som du köper från oss matchar våra detaljerade produktbeskrivningar. Vi döljer aldrig ingredienser! Vi kan dock bara skriva det vi får skriva enligt Sveriges och EU:s lagar, därav kan vi inte alltid ingående förklara alla kosttillskotts fördelar även om vi skulle vilja. Men med dagens teknik och internet kan du som konsument alltid söka efter information på egen hand och bilda dig en egen uppfattning.
Om du har några frågor eller problem, kan du alltid nå oss. Vi äventyrar inte människors hälsa och välbefinnande, vilket är särskilt viktigt i dagens förorenade och kommersiellt drivna hälsokost marknad. Vi väljer aldrig produkter utifrån enbart ”kassa-flöde”, därav hittar du även en del lite annorlunda märken hos oss.

3. Våra produkter väljs av trovärdiga experter på området:

Vi är ett team av experter som är utbildade och erfarna inom hälso- och friskvårdsområdet. Vi är passionerade inspiratörer som vill sprida en hälsosam och hållbar livsstil till alla runt omkring oss.

Tom är en hälso- och livskonsult med utbildning och specialisering inom näringsterapi, hälsovård och djup avkoppling. Han har testat det mesta inom detox, dieter, behandlingar, sport, motion och har stor kunskap om det. Tom startade Raw Life Festivalen tillsammans med Pontus Kristensson.

Mikael är utbildad civilingenjör med hälsoutbildning och är specialiserad på köksmaskiner, teknik och entreprenörskap. Han har en passion för helhetshälsa, att juica, växtbaserad mat, yoga, träning, personlig utveckling och ett hållbart samhälle. Varje år arrangerar han resor till Hippocrates Health Institute, som är en av världens främsta holistiska hälsoanläggningar med detox, spa, avkoppling och träning. Mikael grundade Rawfoodmiddagar som är en av de största Raw Food-communitys i Norden.

Rahima, som specialiserat sig på naturlig hudvård och skönhet, övervakar produktvalet och testar innehållet i de produkter vi säljer. Rahima har stort intresse för hälsa på alla nivåer, vilket inspirerat henne att utbilda sig inom hälsa, näring, avslappning, yoga, massage, ljudläkning och personlig utveckling. Hon blir inspirerad av att hitta nya sätt att laga växtbaserad kost och älskar djur, naturen, allt grönt som går att äta, yoga och zumba.

4. Vi erbjuder högkvalitativ kundservice och snabb leverans:

Vi är en kundfokuserad organisation som styrs av tre principer: kunskap, service och kvalitet. Utmärkt service och den bästa användarupplevelsen har alltid varit viktigt för oss. Om du har kontaktat oss, gör vi vårt bästa för att se till att du upplever den bästa kundservicen.

5. När du köper från oss bidrar du också till helheten:

Vi ser till att alla våra leverantörer delar samma värderingar som vi gör, det vill säga att de arbetar för en sundare och hållbarare värld och är certifierade som naturliga företag, med fokus på miljövänlig handel och rättvis handelspolitik. Inte bara får du de finaste kvalitetsprodukterna med de renaste ingredienserna, utan du kommer även att gå med gott samvete och veta att ditt köp inte har skadat någon person eller djur och att det bidragit till att finansiera globala miljöskyddsåtgärder och stödja försörjningen för arbetare som verkligen behöver vårt beskydd.

Vi är tacksamma att du är här!

Tack för att du är en del av vår växande hälso-community och att du vill stödja oss att bli en av de ledande och mest betrodda källorna inom naturlig hälsa i Norden. Vi lovar att fortsätta erbjuda dig inspiration, kunskap, fantastiska produkter och en användarvänlig köpupplevelse. Vi lovar att alltid lyssna på dina önskemål.

Med varma hälsningar från oss på ClearLife.se.
Spara