Naturligt & Ekologiskt
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot
Vi på ClearLife erbjuder med denna hemsida både naturliga, kvalitativa, effektfulla och sköna produkter som bidrar till optimal hälsa och en mer hållbar värld.

ClearLife.se är ett online-varuhus för ditt välmående med det mesta inom naturliga, ekologiska och högkvalitativa hälsoprodukter, som tex. kosttillskott, superfoods, raw food, hudvård, hårvård och köksmaskiner samt träningsredskap och annat som bidrar till ökad livskvalitet och avslappning.

Vi vill att du ska känna dig trygg hos oss och veta att våra produkter är garanterat rena, utan skadliga tillsatser och alltid med utförlig information om innehåll. Vi är mycket måna om att alla våra produkter innehåller naturliga ingredienser som bidrar till optimal hälsa och en mer miljövänlig värld. Vi är även noga med att våra leverantörer har samma inställning som vi och i möjligaste mån är certifierade som naturliga och ekologiska med fokus på “fairtrade”.

P.S: Våra produkter innehåller aldrig: propylenglykol, parabener, phenoxyethanol, mineraloljor, polysorbate, bensen, formaldehyd, konstgjorda parfymer, 1,4-dioxan, triclosan, flour, TEA (trietanolamin), DEA (dietanolamin), MEA (monoetanolamin), BHA/BHT, PEI, EDTA, PEG-laureat, tensider/sulfater som tex. natriumlauryletersulfater eller laurylsulfater (SLS/SLES/sodium laureth sulfate), silikoner som tex. dimetikon, petrokemikalier, plast/ftalater, vaselin, artificiella färger & dofter, silikater, skadliga konserveringsmedel, cocamidopropyl betaine, genetiskt modifierade organismer (GMO), bisfenol A, animaliska biprodukter/djurrester eller djurförsök samt andra potentiellt hälso- eller miljöskadliga ämnen.

Hoppas ni hittar något ni gillar hos oss!

Vänligen - vi på ClearLife.se!Spara