Varukorg

Varumärken
Trustpilot

TrustpilotVi på ClearLife hoppas med denna hemsida erbjuda våra kunder både kvalitativa, effektfulla och sköna produkter som bidrar till optimal hälsa och en mer hållbar värld. Hos oss handlar du alltid naturligt och/eller ekologiskt och hållbart.

Vi strävar efter att sälja de mest naturliga och miljövänliga produkterna, vare sig det gäller kosttillskott eller kroppsvård. Vi vill att produkterna ska vara så rena och tillföra så mycket näring (både inuti och utanpå kroppen) som möjligt, därför hittar du lite annorlunda märken hos oss. Vi går aldrig endast efter prislappen hos våra leverantörer utan efter kvalité och naturlighet. Vi försöker dock hålla fungerande priser för er kunder.

Vi vill att du ska känna dig trygg hos oss och veta att när du köper hälsoprodukter eller kroppsvård från oss så är det garanterat rena produkter, utan skadliga tillsatser och alltid med utförlig information om innehåll. Om du saknar information kan du kontakta oss. Vi svarar gärna på dina frågor om produkterna då vi känner till våra produkter väl eftersom vi sälja valt dem.

Alla produkter vi säljer är vegetariska elller vegan. Självklart säljer vi inga produkter med dolda djurrester eller produkter som blivit testade på djur. Vi älskar djur!

Vi är noga med att våra leverantörer har samma inställning som vi, dvs att de också önskar en mer hållbar värld och ett mer hälsosamt liv.

Vi källsorterar allt material vi använder inom företaget och vårt lager återanvänder allt packmaterial de får skickat till sig från våra leverantörer. De packar alla utgående paket med material som är tillverkat av förnyelsebart eller återvunnet material.

Hoppas ni hittar något ni gillar hos oss!

Vänligen - vi på ClearLife.se