BioNutrition
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

BioNutrition

 


BioNutrition bildades i Kanada 1998 av Dr Michael Kiriac efter en omfattande forskning i ämnet av alger och deras näringsmässiga och helande egenskaper går tillbaka till det tidiga 70-talet. Dr Kiriac är en av världens ledande auktoriteter på algnäring och mottagit många internationella utmärkelser och medaljer för sin forskning och slutsatser i algnäring och ekologi.

BioNutrition ägs och drivs av hans familj. De brinner för att leva friska, meningsfulla liv och vill dela denna passion med alla som bryr sig om sitt välbefinnande. De tror starkt på den geniala designen av våra kroppar, vår hjärna, och varje enskild cell som kroppen består av.


BioSuperFood odlas i Sibirien under kontrollerade förhållanden; i glasrör helt skyddat från atmosfären och med 100% rent vatten från en källa 600 meter under jorden - garanterat opåverkad av modern civilisation.
BioNutrition garanterar strikta normer för säkerhet, kvalitet och renhet genom olika processer och kontroller. Alla deras algblandningar är ekologiskt odlade utan bekämpningsmedel.

Spara
Sortera efter
Artikel 1-4 av 4.
BioSuperFood F2 180 kapslar
BioSuperFood F2 är en avancerad produkt baserad på fyra av de mest näringsrika mik...
489 kr
BioSuperFood F2 60 kapslar
Biosuperfood F2 är en avancerad produkt baserad på fyra av de mest näringsrika mik...
199 kr
BioSuperFood F3 180 kapslar
BioSuperFood F3 är en avancerad produkt baserad på fyra av de mest näringsrika mik...
849 kr
BioSuperFood F3 60 kapslar
BioSuperFood F3 är en avancerad produkt baserad på fyra av de mest näringsrika mik...
369 kr