Lugnets Bigårdar
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Lugnets Bigårdar
Lugnets Bigårdar är ett litet biodlingsföretag som ligger i Sörmland. På Lugnets Bigårdar strävar de alltid efter att hantera bin, honung och vax på ett så varsamt och naturligt sätt som möjligt. Det innebär bland annat att bina får bygga en del av sitt eget vax själva, precis som de vill ha det och inte som biodlaren vill.


Honungen värms aldrig upp under processen, utan är kallslungad, detta för att alla 'goda' ämnen som enzymer och andra nyttigheter i honungen skall bevaras i så stor utsträckning som möjligt. Det vanliga inom honungsproduktion är annars att man värmer upp honungen i flera omgångar.

Honungen från Lugnets Bigårdar är lokalbestämd, dvs att honungen kommer från kupor som finns på den ort som det står på etiketten. Produktionen är ekologisk och ansluten till KRAV. Att honung är ekologisk innebär bland annat att det inte är tillåtet att vingklippa bidrottningen för att förhindra att bina svärmar och att inga kemiska bekämpningsmedel får förekomma vid eller i närheten av bikupor.
Sortera efter
Artikel 1-2 av 2.
Ekologisk Direkttappad Svensk Honung 350g
100% Ekologisk, svensk och ren honung som är tappad direkt. Detta är en härlig honu...
69 kr
Ekologisk Direktttappad Svensk Honung 700g
100% Ekologisk, svensk, ren honung som är tappad direkt. Detta är en härlig honung ...
129 kr