Natures Paradise
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Natures Paradise


Ekologiska & Naturliga produkter - Vegan & Raw


Natures Paradise är ett familjeföretag baserat i Kalifornien. Som surfare har hela familjen alltid haft en längtan till naturen och det naturliga hela sitt liv, utifrån den längtan skapade de Natures Paradise.

Vi på ClearLife gillar Natures Paradise eftersom det är en av få ekologiska hudvårdsserier som är helt fria från syntetiska och artificiella ingredienser. Produkterna tillverkas endast av råvaror som är ekologiska och raw - efter samma regelverk som ekologisk matproduktion och med så få ingredienser som möjligt.


Natures Paradise – bara ekologiskt innehåll


De flesta ekologiska hudvårdsmärken innehåller olika procenthalter av ekologiska ingredienser. Men hos Natures Paradise har man tagit detta ett steg längre och tillverkar bara produkter med 95 - 100 % ekologiskt innehåll.

Dofterna i produkterna kommer från spännande fruktextrakt och oljor, chansen är stor att folk frågar vad du har för doft på dig när du väljer deras hudkrämer (inga av deras produkter innehåller eteriska oljor).

Samtliga produkter från Natures Paradise är veganvänliga och innehåller alltså inga ingredienser från djur och är självklart ej heller testade på djur. Vi uppmuntrar alla, tillsammans med Natures Paradise, att bidra till att göra framtiden säker för våra barn och vår jord genom att gå över till gröna och hållbara produkter.

inga sulfater
inga petrokemikalier
inga ftalater & parabener
inga syntetiska färger & dofter
inga skadliga konserveringsmedel
inga djurresterDETTA VARUMÄRKE HAR TYVÄRR UTGÅTTSparaSpara