Nutrex - Hawaiiansk Spirulina
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Nutrex - Hawaiiansk Spirulina

Nutrex producerar den finaste, renaste spirulinan på Hawaii. Nutrex Hawaii grundades i Kailua-Kona, Hawaii 1990 av Dr. Gerald Cysewski, en expert på mikroalger och karotenoider. Deras uppdrag var och är att utnyttja fördelarna med mikroalger för att förbättra hälsan och välmående.

Nutrex Hawaii ligger på den oförstörda Kona kusten på Big Island of Hawaii. Nutrex mikroalgsgård skars ut ur marken som en gång var ett kargt lavaflöde. Där har de nu färskvatten dammar där de odlar spirulina, tar vara på de naturresurser som omger dom; rikligt varmt solljus, rent djupt havsvatten och sötvatten.

Sötvattnet kommer från akviferer (vattnet filtrerats naturligt genom lavasten) och de lägger till ca 5% djupt havsvatten (från 600 meters djup) för att få unika spårämnen i slutprodukten.

Nutrex Hawaii Ocean Chill Drying™ - system eliminerar oxidation och skador på karotenoider, enzymer och andra näringsämnen som kan uppstå vid vanliga torkningsmetoder. Detta system torkar spirulinan på bara 3-7 sekunder, bygger på mycket kallt, djupt havsvatten för att ge fukt åter och använd mindre än en procent syre för att bevara fytonäringsämnena.
Sortera efter
Artikel 1-2 av 2.
Hawaiiansk Spirulina Pulver
Hawaiiansk spirulina är en av de mest kända i världen för sin renhet och h...
199 kr
Hawaiianska Spirulina Tabletter
Hawaiiansk spirulina är en av de mest kända i världen för sin renhet och h...
199 kr