Vitev Vattenfilter
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Vitev Vattenfilter
Vitev har sitt ursprung i AlkaStream USA.
 Målet med Vitev Scandinavia - Purple Solution är att i första hand sprida kunskap om rent vatten och dess positiva påverkan på vår hälsa, speciellt alkaliskt joniserat vatten. Företaget vision är att bidra med hälsosamt vatten genom en produkt som är lätt att installera och använda, till ett pris som många kan ha råd med. 


Vanliga frågor om Vitev Vattenfilter:

Ska jag börja på ett lågt pH och arbeta mig upp?

Detta är en mycket vanlig rekommendation från andra företag eftersom en del som börjar dricka joniserat vatten får en del kännbara symtom på vattenskillnaden mellan kranvatten och joniserat vatten. Ett sätt att påverka detta är att börja med ett lågt pH och långsamt arbeta sig upp. Vitevs enheter är konstruerade så de arbetar i motsatt riktning. Ett helt nytt filter kommer att vara mest potent direkt ur lådan och skapa det högsta pH-vattnet direkt.

 Vitev tester visade att vattnet från Vitev integrerade / balanserade kroppen bättre än andra vatten de testat. Återigen verkar det vara det naturliga tillverkningsmetoden som gör att kroppen bättre kan hantera övergången.

 Detta innebär att du inte behöver oroa dig för att starta lågt och långsamt. Självklart bör du inte överdriva intaget, bara ersätta nuvarande vattenintag med naturligt alkaliskt vatten. Du kommer att märka begäret och förmågan att dricka mer inom några dagar. Lyssna sedan bara på din kropp.

Hur skapar apparaterna alkalinitet?

Alkaliskt vatten kan skapas på två sätt. Det kan antingen göras syntetiskt med el (elektriska vattenjoniserare som separerar vattnet i surt och alkaliskt vatten genom att utnyttja de mineraler som finns i det inkommande vattnet) eller naturligt genom lösta mineraler - samma process som skett under vattnets kretslopp sedan tidernas begynnelse. Vi anser att naturens sätt alltid är det bästa för människokroppen och väljer att skapa alkanitet på liknande sätt som uppstår i glaciärvatten eller vissa vattenkällor.

Kan jag dricka alkaliskt vatten i samband med måltid eller mediciner?

Om vi ska dricka vätska till maten eller inte finns det olika meningar om. En sak som är odiskutabelt är att vi behöver producera magsyra för att kunna ta hand om födan på ett bra sätt och omvandla den till näring. Vår rekommendation är att dricka alkaliskt vatten ca. 20-30 min. innan måltid. Då får vi flera fördelar. Vi fyller magsäcken och är inte lika hungriga och vi riskerar inte magsyrans process. När det kommer till mediciner så råder vi att inte ta det med mikroklustrat, alkaliskt vatten. Detta för att vattnet transporteras effektivare till cellerna och effekten kan bli större.

Mikroklustrat vatten, vad är det?

Av all information i den alkaliska vattnet branschen, är detta ofta det mest förvirrande begreppet. Mikroklustrat vatten. Vad är det och hur påverkar det oss?
 Det finns gott om bevis, däribland visat i ”magnetiska resonans analyser”, som visar att alkaliskt, joniserat vatten har mindre klusterstorlekar (hur många vattenmolekyler som sitter ihopkopplade och organiserade i vattnet) och därför minskar ytspänning. Det bekräftas av vad vi känner när vi dricker ett joniserat vatten och besvarar varför så många upplever att vatten 'verkar våtare' och är lättare att dricka.

 År 2003 blev Nobelpriset i kemi tilldelat Peter Agre för sin upptäckt av Aquaporiner. Aquaporiner är vattenkanaler som transporterar ämnen in och ut ur våra celler. Hans forskning visade att vatten färdas genom cellen 1 molekyl åt gången och de 2 komponenterna som ansvarar för hur effektiv denna process var elektrisk laddning och mineraler.
 Så storleken på antalet vattenmolekyler som sitter samman är en del av den återfuktande egenskapen. Men för att vattnet ska fungera optimalt måste den vara i samklang med en negativ elektrisk laddning och mineralinnehållet. Naturligt alkaliskt vatten har alla tre komponenter för att ge våra celler bästa möjliga förutsättningar att göra sitt jobb.


Sortera efter
Artikel 1-3 av 3.
Filterpatron till Vitev
Filtret till Vitev FLO består av en unik kombination som ger både filtrering och natur...
1279 kr
Vitev FLO Vattenrenare krom
Om du letar efter välgörande dricksvatten fyllt med antioxidanter, filtrering och enkel ...
3795 kr
Vitev FLO Vattenrenare vit
Om du letar efter välgörande dricksvatten fyllt med antioxidanter, filtrering och enkel ...
3189 kr