Yarok
Varukorg

Varumärken
Trustpilot

Trustpilot

Yarok


                  


Yarok tillverkar ekologiska och naturliga hårprodukter som ger näring till hårbotten och håret med viktiga ämnen samtidigt som de är upplyftande, lugnande och fungerar. Detta främjar välbefinnande från insidan och förbättrar och förstärker hårkvaliteten. De innehåller inga skadliga ingredienser utan Yarok väljer oljor, örter och extrakt från naturen, dofterna kommer från eteriska oljor. Alla produkter är veganvänliga.

Ordet “Yarok” är hebreiska och betyder grönt. De ingredienser som används för att tillverka deras produkter är för det mesta ekologiskt certifierade och innehåller inte alkohol, parabener eller sulfater. Alla Yaroks produkter testas hos grundarens Mordechai Alvow salong i New York. Alvow har fem hårsalonger där han arbetar regelbundet: New York, London, Miami, Chicago och Israel.

Yarok vill även framhäva att de bara använder förpacknings material av återvinningsbar majs. Yarok deltar i välgörenhet med att donera 3 % av sin profit till en ideell organisation som skyddar regnskogar i Amazonen, Pachamama Alliance.